Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Uw bericht zal binnen 24-uur na versturen zichtbaar zijn op onze website.
Stichting Uniek behoud zich het recht voor om berichten niet te plaatsen.

13-6-2024 | Jane Kraaijvanger

Hoi Leny en het hele team,

Via deze mail wil ik nogmaals de stichting bedanken voor de superleuke en bijzondere zondag. Helaas ben ik vergeten iets in het boek te schrijven.

Vanaf begin tot eind hebben we enorm genoten van deze bijzondere dag!

Alles was tiptop in orde en perfect geregeld en georganiseerd. Ook alle vrijwilligers waren superenthousiast en gastvrij, absoluut krijgen jullie complimenten.

Mochten jullie in toekomst nog iets organiseren vind ik het echt superleuk om erbij te mogen zijn.

Nogmaals heel hartelijk bedankt ik ben nog na aan het genieten😀☀️en ook namens mijm vriendin Anneke we hebben samen een mooie herinnering mogen maken en daar zijn we echt dankbaar voor💕

Haha en mijn zoontjes Finn en Sem waren jaloers op de rit met Ferrari en porsch🤣

Lieve groetjes,

Jane Kraaijvanger

10-6-2024 | Lucy Leemans

Lieve vrijwilligers en sponsoren en mensen van de catering,

Wat was het een fantastische dag door jullie. Bedankt voor de gastvrijheid, vrolijkheid en fijne dag die hebben mogen meemaken.
Wij hebben genoten en kunnen er weer even tegen.

Lieve groetjes Elly en Lucy

10-6-2024 | Ria Veraart

Wij zijn gisteren 9 juni 2024 op de verwendag van de stichting geweest .was een topdag.heel goed georganiseerd,wij zijn de vrijwilligers ontzettend dankbaar voor jullie inzet.
Wij hebben ontzettend genoten even alle ellende vergeten en genieten.
Dank jullie wel.

10-6-2024 | Eric en Emiële Stevens

Beste mevrouw Van Zundert en alle medewerkers,

Graag willen wij u van harte dankzeggen voor de geweldige zaterdag verwennerij te Prinsenbeek. Met veel bewondering, verwondering en verrassingen hebben  wij bij u deze dag  mogen doorbrengen. Koffie, thee, allerlei drankjes en een heerlijk uitgeserveerd diner, alsmede allerlei activiteiten op een gelukkig droge en hier en daar zonnige dag: het kon niet op. We hebben er erg van genoten. Ook nog een mooie tas met diverse mooie cadeautjes, meer dan geweldig.

Nogmaals onze hartelijke dank voor de fijne dag.

Eric en Emiële Stevens

9-6-2024 | Jeanne & Susanne van Pelt

Wat een ervaring! Overweldigend gewoon.
Samen met mijn moesje een dag om nooit te vergeten.

Heel veel dank voor jullie inzet!!
Het was werkelijk top!

Liefs, Jeanne en Susanne van Pelt uit Teteringen.

9-6-2024 | Ria van Duuren – Nel Prenen

Lieve allemaal! Wat een pracht dag hebben jullie georganiseerd voor ons. Het is gezellig geweest.

Veehandelshuis bedankt voor het lekkere eten. En jullie allemaal bedankt!! Veel succes verder! TOP!!

Ria van Duuren – Nel Prenen

9-6-2024 | Fred en Claudia Mouwe

♥️

HARTVERWARMEND

9-6-2024 | Kylene Muntslag & Els van Rijthoven.

Lieve allemaal,

Wat een dag vol verrassingen.

Wat een verwennerij wij willen iedereen van Nu Jij bedanken voor hun inzet om iedereen zo te verwennen.

Kylene Muntslag, Els van Rijthoven.