Op initiatief van Leny van Zundert werd in 2012 ‘Stichting Nu Jij!’ opgericht. De doelstelling van de stichting is om verwendagen te organiseren voor ernstig zieke mensen die het goed kunnen gebruiken om verwend te worden.
Uit daaropvolgende ontmoetingen met een groep enthousiaste mensen en bedrijven is het initiatief vertaald naar concrete acties. En zo geschiedde de eerste verwendag, georganiseerd in 2012.

Iedere verwendag is uniek en besteden wij veel aandacht aan. Zo moeten deze dagen passen bij de doelgroep, locatie en jaargetijden. Alle gasten verdienen hun eigen aandacht en met ons team van vrijwilligers kunnen de gasten deze dag ontzorgt worden. Zodra we de gasten zien genieten, dat is waar we het voor doen!

Het bestuur

Met veel enthousiasme en passie komt dit bestuur regelmatig samen. Iedereen benut zijn of haar eigen krachten zodat de stichting altijd het beste in zich naar boven blijft halen. Échte ambassadeurs kan je wel zeggen en samen met de andere vrijwilligers dragen zij een warm hart toe aan de stichting!

Leny van Zundert

Initiatiefnemer

Esther de Vet

Voorzitter

Wilma Leijten

Penningmeester

Wouter van Boxtel

Secretaris

Vrijwilligers

Stichting Nu Jij! heeft naast het bestuur ook een groot aantal vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van de stichting. Zij zijn actief betrokken bij allerlei activiteiten zowel voor-, tijdens als na de verwendagen. Ook is het altijd erg gezellig met elkaar, de samenhorigheid spat ervan af! De vrijwilligers zijn van grote waarde voor de stichting en worden bij hun werk gesteund door het bestuur. Stichting Nu Jij! is enorm dankbaar voor deze enthousiaste groep mensen.

Comité van aanbeveling

Prof.dr. A.P.W.P. van Montfort
voorzitter Actiz en (plaatsvervangend) lid van de SER

Dhr. H.P.J.M. Boot
namens bouwbedrijf Boot en “de Vlinder”

Drs. P.A.C.M. van der Velden
voormalig burgemeester gemeente Breda

Dhr. Kees de Waard
directeur Perfetti Van Melle

Dhr. Pierre de Jonge
ondernemer

Manfred en Sharona Jongenelis zijn ambassadeur van Stichting NuJij!

Manfred en Sharona Jongenelis Ambassadeur van Stichting NuJij!

Accordeonist Manfred Jongenelis en zijn vrouw Sharona zijn ambassadeurs van Stichting NuJij! Deze stichting, die zich inzet voor het welzijn van mensen in moeilijke omstandigheden, heeft met Manfred en Sharona twee gepassioneerde en toegewijde vertegenwoordigers gevonden.

Onze sponsors