Stichting Nu Jij 244

Stichting NuJij is een non-profit organisatie die zich inzet voor het bezorgen van onvergetelijke dagen aan ernstig zieke mensen in Nederland. Ons doel is om deze mensen, samen met hun familie en vrienden, een dag te geven vol vreugde en ontspanning, weg van de dagelijkse uitdagingen en zorgen die de ziekte met zich meebrengt. Dit doen we door het organiseren van bijzondere activiteiten en ervaringen die speciaal zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de deelnemers.

Om deze onvergetelijke dagen te kunnen blijven organiseren, kunnen we jouw steun goed gebruiken! Als sponsor van Stichting Nu Jij kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ernstig zieke mensen en hun families. Jouw donaties zullen direct worden gebruikt om activiteiten en ervaringen te financieren die de deelnemers een dag vol plezier en ontspanning bezorgen.

Als sponsor van Stichting Nu Jij zal je de dankbaarheid en waardering van de deelnemers en hun families ervaren. Jouw donaties zullen een positieve impact hebben op het leven van deze mensen en bijdragen aan hun welzijn en geluk. Wij nodigen je dan ook van harte uit om sponsor te worden van Stichting Nu Jij en samen met ons een verschil te maken in het leven van ernstig zieke mensen.

Stichting Nu Jij is een door de Nederlandse belastingdienst
goedgekeurde ANBI-instelling.