Een mooie en lekkere zomerse verwendag

We zijn erg blij te kunnen melden dat we een nieuwe locatie hebben in Prinsenbeek alwaar de verwendagen van 2019 inmiddels hebben plaatsgevonden. Een oase van rust komt je tegemoet zodra je deze fijne plek opkomt. Met een grote buiten én binnen locatie was deze verwendag weer eentje voor in de boeken. Zo werd er volop genoten van de zon tijdens de heerlijke lunch, werd er rondgereden met oldtimers én de snelste sportauto’s en was er passend entertainment die de dag compleet maakte.

Koos

Koos

Na vele jaren als vrijwilliger op de verwendag van Stichting Nu Jij! aanwezig te zijn geweest was ik dit jaar helaas als gast uitgenodigd. Ondanks het dubbele gevoel heb ik toch erg genoten van deze dag. De locatie die hiervoor gebruikt mocht worden was geweldig. Er waren ook hele mooie old timers waarmee wij een mooie tocht door de omgeving hebben gemaakt. Bij terugkomst stond er een heerlijke maaltijd klaar onder begeleiding van een accordeonist met zang en een gitarist.

Ondanks dat er vele mensen waren die ernstig ziek zijn was er toch een ontspannen sfeer.
Hopelijk kan de Stichting Nu Jij! met behulp van sponsors en vrijwilligers nog vaak verwendagen organiseren voor jong en oud.

Wim

Wim

’t Was een prachtige dag,
een genoegen om mee te maken!

Hans

Hans

Mijn vrouw en ik hadden het geluk door Leny van Zundert uitgenodigd te worden voor een verwendag in juli. Deze dag werd georganiseerd in de omgeving van Prinsenbeek door Stichting Nu Jij!

Wij hebben met z'n allen een fantastische dag mogen beleven!

Heel veel dank aan alle vrijwilligers en aan iedereen die deze onvergetelijke dag voor ons gerealiseerd hebben!!