IMG 8175

Op 5 juni opende Academy Hotel and Facility Management (HFM) van Breda University of Applied Sciences haar deuren voor een bijzondere kookworkshop, georganiseerd door Stichting Nu Jij! 2.0. 

 De eerste gasten arriveerden om 16.00uur om samen met chef-kok Bart van Hest een heerlijk viergangendiner voor te bereiden. Tijdens het koken ontstonden mooie gesprekken, werd er veel gelachen en leerden de deelnemers elkaar beter kennen. Vanaf 18.00uur werden de introducees verwelkomd met een glaasje bubbels. Na een hartelijk welkomstwoord namen de gasten plaats aan tafel om te genieten van het heerlijk eten, volledig gesponsord door lokale bedrijven.

Het werd een avond vol gezelligheid en ontspanning. We hadden zelf een jarige in ons midden, wat de avond perfect werd afsloten met een “lang zal ze leven!”

Deze avond werd gerealiseerd dankzij de steun van onderstaande sponsors: Breda University of Applied Science – academie HFM, Maas kwaliteitsvis Goirle, Van Oers – aardbeien Prinsenbeek, Schalk – asperges Prinsenbeek, Herenboer Op Lies – groeten en aardappelen, Gall en Gall Etten-Leur en Van Sundert interieurbouw