IMG_1994_klein

Stichting Nu Jij!

Op initiatief van Leny van Zundert werd in 2012 'Stichting Nu Jij!’ opgericht. De doelstelling van de stichting is om verwendagen te organiseren voor ernstig zieke mensen  die het goed kunnen gebruiken om verwend te worden.
Uit daarop volgende ontmoetingen met een groep enthousiaste mensen en bedrijven is het initiatief vertaald naar concrete acties en is een 1e verwendag georganiseerd in 2012.

Dit werd zo'n succes dat besloten werd om de volgende jaren voor twee verwendagen te gaan.

Dit jaar kunnen 60 mensen met hun partner / begeleider (dus 120 mensen totaal)  genieten van wat hen wordt aangeboden.

De verwendagen

Stichting Nu Jij! organiseert jaarlijks een speciaal verzorgde dag voor ernstig zieke mensen. Het doel van deze dag is de gasten en hun partners een zorgeloze dag te geven waarvan iedereen optimaal kan genieten.  Alle zorg wordt uit handen genomen en dat op een locatie waar men lekker kan genieten van de rust, natuur, eten en drinken. Niets hoeft en alles mag.

DSCF5867
5e0d30c4-837c-488a-afae-22bfc4e31b66

VERWENDAGEN 2020

Lieve allemaal,

Ook dit jaar (2021) kunnen de verwendagen in verband met de coronacrisis geen doorgang vinden.

Wij zijn nu bezig om te realiseren dat we onze gasten toch een verwenmoment kunnen bieden.

Vorig jaar hebben wij mede dankzij Café/Zaal Het Veehandelshuis, Pasta & Pesto en Aarts Wijnen in Prinsenbeek en Poppelaars Tuincentrum in Breda onze gasten een goed gevulde picknickmand met brunch of aspergediner kunnen schenken óf een mooi boeket.

De foto’s zijn te bekijken in het ‘fotoboek’ en de reacties in het ‘gastenboek’ op deze site.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij u uiteraard op de hoogte!

VERWENDAGEN 2019

Tijdens het weekend van 15 en 16 juni hebben de jaarlijkse verwendagen weer plaatsgevonden. We hebben weer veel gasten een mooie verwendag mogen geven met heerlijk eten, uiterlijke verzorging, muziek en nog veel meer. Kijk voor een sfeerimpressie naar het filmpje en in ons fotoboek.

Verwendag Nu Jij! 2.0 14 april 2019

Geslaagde verwendag voor 2.0

Op 14 april j.l organiseerde onze Nu Jij! 2.0 werkgroep een prachtige verwendag voor onze gasten. Samen met onze sponsoren en gulle gevers mochten we weer alles uit kast halen voor een fantastische dag. Met name de exotische sportauto's die door de firma Louwman ter beschikking werden gesteld trokken in heel Breda de aandacht. De dag werd afgesloten met een mooi diner. Hierbij schoven Olympische sporters aan tafel. Octonet maakte weer een mooie videoimpressie voor ons.

DE VERWENDAGEN VAN 2019

Wat was het een mooi weekend!

We zijn erg blij te kunnen melden dat we een nieuwe locatie hebben in Prinsenbeek alwaar de verwendagen van 2019 inmiddels hebben plaatsgevonden. Het was geweldig! Kijk in ons fotoboek voor een impressie van beide dagen....

DSC_1383

KIDSDAG 2018

Op 15 april jl. organiseerde Stichting Nu Jij! Kids een verwendag voor kinderen. Voor een grote groep kids, samen met hun broertjes, zusjes en ouders verzorgde de stichting een 'Boerendag' op de schitterde Nispenhoeve te Prinsenbeek. Daar werden de kinderen verwend met leuke boerenactiviteiten en -spelletjes. Zo schilderden ze klompen, speelde oud-Hollandse spelletjes en vormden ze samen een heuse muziekgroep. Deze dag werd door Cees en Anjès Hoosemans prachtig vastgelegd in een video. Stichting Nu Jij! bedankt behalve hen iedereen die meewerkte aan deze mooie en bijzondere dag. Een dag voor chronisch zieke kinderen die we voor één dag in het zonnetje mochten zetten.

Tapas workshop

Op 11 maart jl. organiseerde Stichting Nu Jij! een tapas-kookworkshop voor jong volwassen gasten (Nu Jij! 2.0)

Octonet maakte een prachtig filmpje van dit event. Een mooi document van een prachtige kookmiddag. Dank je wel Octonet!!

Comp

Stichting Nu Jij! fietste naar Santiago de Compostella

Op 17 april 2017 gingen Hans van Zundert en René Antonissen onderweg om de 2500 km naar Santiago de Compostella te bedwingen. Op de fiets!

EN ZE HEBBEN HET GEHAALD!!!!

Dit deden ze om stichting Nu Jij! te steunen. Vanaf 1 cent per gereden kilometer gaf u via de fietsers de stichting een stevige duw in de rug waarvoor onze enorme dank!!!

IMG_4678

Wilt u ons steunen?

Onze stichting kan uw hulp goed gebruiken. We maken nagenoeg geen kosten  en besteden zoveel mogelijk middelen aan onze verwendagen. Wilt u ons steunen? Neem dan contact op met ons secretariaat of doe een donatie via de donatiepagina.

Contact

Wilt u contact met ons?

De Stichting

De Stichting geeft ernstig zieke mensen getroffen door kanker een mooie dag in moeilijke tijden.

e-Mail: mail@stichtingnujij.nl